Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся информация за няколко проблема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

може микрофона ти да не е бачкал
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

156 2.4jtd

Здравейте. Искам да попитам от скоро имам 156 2.4 jtd, но маи имам проблем с температурата достига ми 100-110 градуса. Ако някои може да ми помогне ще съм благодарен.

Comment

хм,или не ти бачка температурния датчик на термостата и те лъже за температурата или нещо с охлаждането ти не е наред.кажи какво става като стигне такава температура!? мотора найстина ли е прегрял или те лъже прибора за температурата в купето.
        Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Значи температурата стига до 95 градуса и перките не се включват след това си стига 100-110 и нямам проблем но ме притеснява факта. Ако можеш да ми кажеш на колко е нормално да стои температурата ще съм много благодарен.

Comment

Сега се сетих един път като стигна 100-110 градуса аз спрях и прожерих в разширителния съд водата си беше топличка, но не ми се струваше да е 100-110 градуса. Инач скоро са правил диагностика да комютара нищо не отчете.

Comment

смени си датчика на термостата,щото много те лъже 20 лв е някъде
              Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Вчера при работещ двг откачих буксата на датчика и перката веднага се включи - тода може би е някаква реакция на екуто ако не получава данни от тях и превантивно си пуска перката....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ами най вероятно,не съм запознат проблема е там,че датчика бачка,но не както трябва и дава грешни данни
                  Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Ще го сменя датчика на термостата дано да е от него. Мерси за всичко

Comment

Working...
                    X